Žene s velikim grudima isprobale seksi grudnjak, a rezultat nije mogao biti katastrofalniji

Foto: Amazon/FAcebook

GRUDNJAK koji se prodaje za samo dvije kune na Amazonu postao je hit na društvenim mrežama, ali ne zbog svoje ultra niske cijene, već zbog načina na koji stoji ženama. Još jednom se dokazala ona stara "koliko para, toliko i muzike" pa je ovaj grudnjak u stvarnom životu - očajan.

Na stranicama prodavača fotografije pokazuju da grudnjak savršeno stoji ženi s većim grudima, samo što je ona ili kompjuterski generirana ili fotošopirana.

Žene koje su odvojile dvije kune da isprobaju ovaj grudnjak odlučile su pokazati ako taj komad od čipke i akrila stoji njima.

"Jedva sam disala kad sam ga navukla", napisala je jedna dok su se druge složile da su veličine grudnjaka prilično čudne.

Djevojka koja nosi grudnjak veličine 80H priznala je da nije uspjela ugurati grudi u njega. Osim toga, iako grudnjak ne košta ni dvije kune, dostava je koštala čak 27 kuna.

"Dat ću vam razlog za smijeh večeras. Vidjela sam fotku cure koja je naručila ovaj zgodni grudnjak za sitniš pa sam odlučila potrošiti 30 kuna na sebe, tko ne bi. Došao je danas, bila sam tako uzbuđena. Odmah sam ga probala, naručila sam veličinu XL. Sve što mogu reći je - jebi se internetu", napisala je, a potom objavila fotku.

Nakon nje požalile su se i druge žene. "Nisam mogla ni disati" i "Mene je boljelo koliko je moj bi uzak" komentirale su druge žene.

Grudnjak prodaje kompanija Bluester iz Kine, a na lošem engleskom u oglasu stoji da će "reflektirati vaš seksepil i šarm". Kupci su upozoreni da su veličine "azijske".  

Pročitajte više