"Zlatni tapir" za Ninu Morić

Canale 5, TV postaja u vlasništvu Silvija Berlusconija, već nekoliko godina emitira popularni satirični show "Striscia la Notizia", u kojoj se komičari šale na račun aktualnih zbivanja i potencijalnih skandala u Italiji. Kako priča o ucjenama paparazza Fabrizia Corone i dalje puni tamošnje naslovnice, urednici emisije odlučili su njegovoj supruzi, manekenki Nini Morić, dodijeliti nagradu "Zlatni tapir".

Novinar emisije zaskočio je manekenku nasred ulice, potpuno nespremnu, ali se Nina dobro snašla, pa je zlatni kipić primila sa smiješkom, a čak se i našalila na vlastiti račun. U kratkom razgovoru je otkrila kako nedavni zahtjev za rastavom braka nije podnijela zbog Coroninih navodnih ucjena, već iz drugih razloga, o kojima ipak nije htjela govoriti.

Nakon što je preuzela nagradu i odgovorila na nekoliko pitanja, Nina Morić ušla je u bijeli auto i odvezla se u nepoznatom smjeru. Talijanski mediji iznenađeni su Nininim osjećajem za samoironiju, te smatraju kako će ovaj skandal za nju dugoročno biti isplativ. "Žrtve u italiji najbolje prolaze, pogotovo kad su zanosne kao Nina Morić", izjavio je novinar emisije "Striscia la Notizia".

D.K.

Pročitajte više