Žrtva glasina i beskrupuloznog dečka koji je prostituira

OBITELJ Maje-Paole ljuta je na njezinog dečka, koji ju je, doznajemo, podržao pri ulasku u reality show, jer, prema njihovim saznanjima, zarađuje prodavajući njihovu intimu novinama. Majin bratić Tihomir tvrdi, naime, kako je spomenuti mladić eksponira i zato dobiva novac, a suradnike u tom nemoralnom projektu našao je u "dnevnim novinama za pola cijene".

"Ime tog dečka neću ni spominjati, on je, čim je Maja-Paola ušla u Big Brother, počeo jednim dnevnim novinama slati njihove intimne fotografije. Izvlači ih iz konteksta, namjerno je prikazuje u negativnom svjetlu, i za to još dobiva novac. Primjerice, cijela naša obitelj zna da je poslao njenu fotografiju na kojoj pozira pokraj njegovog auta, a te su dnevne novine zamaglile registracijsku oznaku, valjda misleći da mi nećemo shvatiti o komu i čemu se radi", revoltiran je Tihomir, bratić Maje-Paole.

Trudnoća kao sredstvo za privlačenje pozornosti

Atraktivna stanarka jučer je šokirala svoje cimere izjavom: "Trudna sam tri i pol mjeseca!". Veći dio stanara ozbiljno je shvatio njezinu tvrdnju, ne shvaćajući da je Maji cilj bio privući pozornost, obzirom da je nitko nije slušao dok je govorila. Maja-Paola ovog tjedna, naime, ima tajnu misiju - dnevno mora smisliti tri zadatka za ostale natjecatelje, no uporno ne uspijeva privući njihovu pažnju  pa poseže za senzacionalističkim izjavama kao što je bila sinoćnja o trudnoći.

Majina trudnoća ozbiljno je shvaćena i na Indexovom forumu, na kojem posjetitelji raspravljaju o terminu, njezinom trbuščiću i osobi koja bi mogla biti otac djeteta. Takve navode demantirao nam je RTL-ov glasnogovornik Kristijan Gržetić: "Svi kandidati prije ulaska u show moraju proći detaljni liječnički pregled, o kojem postoji dokumentacija. To je rekla u šali, da privuče pozornost, no vidim kako i njeni cimeri nisu potpuno sigurni u njenu zafrkanciju".

Maja u sukobu interesa?

Prije ulaska u BB Kuću, Maja-Paola bavila se različitim poslovima, među kojima je bilo i statiranje u RTL-ovoj sapunici "Zabranjena ljubav". Neki su zbog toga u pitanje doveli njezino sudjelovanje u Big Brotheru  jer je, tvrde, i prije imala kontakt s tom privatnom televizijom. "Seriju za RTL snima produkcijska kuća, koja pak ima agenciju za statiste. RTL s Majom-Paolom nikad prije showa nije imao kontakt, a u seriji se pojavila nekoliko puta", rekao nam je Kristijan Gržetić.

D.K.
Foto: Index/Netopolis/RTL

Pročitajte više