BB Senka zamijenila Big Brothera

STANARI Big Brother kuće do četvrtka će navečer biti pod ingerencijom odnedavna izopćene BB Senke, koja će na neko vrijeme postati Big Brotherovom zamjenicom. "Možeš izać'", kazala je nova vladarica BB kuće Viti, koja je pročitala najnoviju vijest svojim sustanarima. 

Odmah je splitska mudrica, kako je priopćila stanarima, prepoznala Senkin glas, kada ju je, na sebi svojstven način, pozvala riječima "Vita, dođ' u ispovjedaon'cu". Big Brother je stanarima prije prepuštanja Kuće Senki objasnio kako njegov odlazak na odmor ne znači da neće morati obavljati dnevne zadatke, kao ni dnevno "čistiti dušu" u BB ispovjedaonici.

Arsen je odmah kazao kako mu se ideja da sami sebi određuju dnevne zadatke ne sviđa jer "onda nitko ništa ne radi". Nije poznato sviđa li mu se i ideja da Senka sluša o njegovim interpretacijama njihove kratke, ali burne BB veze, za koju je kazao da ju je "okrunio" s crnokosom Sinjankom, i to dva puta.

"Senka, znaš di san, postelja je prazna"

Temu o Arsenovoj vezi sa Senkom načeo je Vedran, koji je kazao kako je Senku htio pitati "je li se seksala". Martina je na to pitala Arsena jesu li Senka i on konzumirali vezu, na što joj je on odgovorio "Ih, dva puta!". Stanari su njegovu izjavu ipak protumačili kao šalu. "Senka, znaš di san, postelja je prazna!", poručio je Arsen svojoj donedavnoj BB ljubavi. U Ispovjedaonici joj je rekao kako je uočio da mu je po izlasku ostavila bakreno srce kao uspomenu,  što je prokomentirao riječima "Da ne misliš baš da san te zaboravija". "Grli me, iđen' ća! To ti je zadnja rečenica bila", prisjetio se Arsen "pokojne" Senke. Na njezino pitanje "Jel' ti se spava?", odgovorio joj je "Da si ti tu možda bi mi se manje spavalo".

Stanari, međutim, nisu pokazali preveliku žalost za Senkom, koja je kod Maje Paole pokušala provjeriti koliko nedostaje svojim bivšim sustanarima. Izašavši iz Ispovjedaonice, Maja se povjerila stanarima, kazavši im kako ju je njezino pitanje "probolo". "Je, ja bi se rasplakao", posprdno je kazao Goran, dok je Arsen sa strane sugerirao "Kakva su to pitanja, šta joj nisi rekla ´Ne´". "Baš ste pokvareni", odgovorila je Maja Paola.

Stanari su bili ljuti na Senku, koja je iskoristila svoju ulogu Big Brothera te im priopćila kako nije zadovoljna njihovim ispunjavanjem dnevnog zadatka.

Big Brotherovo Društvo odabranih

Big Brother je stanarima u rubrici "vijest ponedjeljkom" priopćio kako je odlučio osnovati Društvo odabranih. Za supredsjednice Društva odabrao je Vitu i Tessu, koje će do srijede morati odabrati još pet stanara koji će biti primljeni u Društvo, a koji će u petak, ako se ispostavi da je Big Brotherova vijest bila istinita, na nominacijama imati imunitet. Tri stanara koja neće biti primljena u Društvo, u petak će automatski biti nominirana.

Mateja ima dečka, ali bi se upucavala Martini

Da Mateja pokazuje sklonost prema ženama, procijenile su stanarke odmah po njezinu ulasku u Veliku BB kuću, kada je počela neke od njih lupkati po guzi i izjavljivati kako voli žene. Martini je to zasmetalo pa je i u Ispovjedaonici jednom prilikom kazala kako "joj i nije baš svejedno biti u njezinoj blizini". To je sad priznala i Mateji. U nešto intimnijem razgovoru Martina i Mateja dolaze do nešto dubljih tema pa tako Mateja, koja ima dečka i voli žene, otkriva Martini kako bi joj se upucavala.

Maju Paolu brine nekoliko kilograma viška

Maja Paola za vrijeme boravka u BB kući nabacila je nekoliko kilograma, što joj nije smetalo, dok to nije primijetio i Stipe. Hamdiju četvrte sezone, sveznalog Stipu, Maja Paola je zatražila savjet o prehrani. On je objeručke odgovorio na njezino zanimanje.

"Ima trbuščić od tri tone, kao da jede olovne balone", otpjevao je Goran Maji, dok joj je brižna Martina savjetovala da se ne izgladnjuje, jer "ako će je netko voljeti, voljet će je takvu kakva jeste".

Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara