Zuhra rekao "Zbogom!" Novoj TV

"Očekivanja triju strana vezana uz angažman gospodina Zuhrića na projektima 'Zuhra Light Show' i 'Cimmer Fraj' nisu ista i odluka svih je nakon jučerašnjeg razgovora da se suradnja prekine", stoji u službenom priopćenju Nove TV, koja će do kraja sezone ispoštovati ugovor i emitirati preostale nastavke humoristične serije i talk showa.

Zuhra danas bez komentara

Zuhra Indexu nije htio komentirati novu situaciju, no pouzdani izvori s Nove TV govore kako suradnja nije prekinuta u idiličnim odnosima, jer su obje strane ogorčene i nezadovoljne raspletom situacije.

Iako se za "početak kraja" spomenute suradnje saznalo tek kad je Siniša Svilan zabranio Zuhri i Hrvoju Kečkešu da nastupe na dodjeli Porina, doznajemo da je Zuhrino nezadovoljstvo počelo emitiranjem njegovog projekta, serije "Cimmer Fraj", koja je i po njegovoj ocjeni ispala sve, samo ne humoristična. "Postigli smo 30 posto od planiranog u tom projektu", izjavio je nedavno Zuhra i priznao da serija ni izbliza nije ispala onako kako je on htio.

Razlazu kumovao Juraj Hrvačić?

Iz pouzdanih izvora doznajemo kako je do konflikta došlo zbog uplitanja treće osobe, točnije Jurja Hrvačića, diirektora Hrvatskog radijskog festivala. On je, navodno, Svilanu dao ultimatum - ili će se Zuhra i Kečkeš (u ulogama stilista Robača i Dančija) pojaviti isključivo na HRF-u, ili će Novoj TV otkazati ranije dogovoren izravan prijenos festivala. Svilan je, navodno, popustio pritisku i Zuhri pokušao zabraniti pojavljivanje na HTV-ovim manifestacijama, što je popularnom glumcu, voditelju i komičaru očito teško palo.

Kad se tome pridoda činjenica da se "Zuhra Light Show" snimao u neprimjerenim uvjetima i sa skromnim budžetom, jasno je da je autoru koji je očekivao puno više prekipjelo, pa je suradnja naprasno prekinuta. Još nije poznato na kojoj će televiziji Zuhra nastaviti s radom, niti je li završetak suradnje s Novom TV znači i kraj talk showa i sve popularnijih alter ega Robača i Dančija.

D.K.
Foto: M.P.

Pročitajte više