Zvijezde pjevaju: Pobijedili su Marija Borić i Ervin Baučić

MARIJA BORIĆ i Ervin Baučić pobjednici su pete sezone showa Zvijezde pjevaju. Iako su u finalu imali manje bodova žirija od Nataše Janjić i Marka Tolje, plavokosa glumica i pjevač dobili su dovoljno glasova publike da pobijede. Parovi su u finalu izvodili po dvije pjesme iz prijašnjih emisija te jednu novu.

Odmah na početku, Ervin i Marija ponovo su otpjevali dio iz mjuzikla "Fantom u operi" na radost članova žirija koji su ih nagovarali da upravo tu izvedbu ponove. "Riješili ste se falš tona koji vas je mučio u prvoj izvedbi i bili ste izvrsni", rekla im je Ksenija, a i ostali su se složili da je "Fantom" bolje zvučao ovaj put. Dobili su maksimalan zbroj ocjena. Drugi par u finalu, Nataša i Marko izveli su Oliverovu baladu "Stine". "Borila sam se sa sobom, da me ne bi morali skupljati po podu sa žlicom. Vrijeme je stalo kad sam vas slušala", rekla im je Martina. Dobili su 40 bodova za svoju izvedbu.

"Rijetko imamo priliku svjedočiti ovakvoj Markovoj scenskoj razuzdanosti"

Za svoju drugu izvedbu večeras, Marija i Ervin odabrali su "All Around The World" Lise Stansfield koju su izveli još u prvoj emisiji. "Večeras je bilo još bolje i ležernije nego prvi put, već tad sam znala da zaslužujete finale i mislim da je to vjerojatno bila vaša najbolje izvedba", rekla im je Vanna. Par je ponovo četiri desetke. Nataša i Marko odlučili su se za nešto žešću varijantu pjesmom "Do You Love Me", što je posebno razveselilo Martinu: "Rijetko imamo priliku svjedočiti ovakvoj Markovoj scenskoj razuzdanosti". Vanna je pohvalila Natašinu interpretaciju i rekla da se ona u emisiji najbolje služi svojim glasom. Dobili su maksimalne ocjene.

"Očito sam još pod navalom oksitocina poslije poroda, ja zbilja suzim"

Marija Borić i Ervin Baučić za posljednju su izvedbu večeras odabrali interpretaciju dueta Zorice Kondže i Olivera Dragojevića "Ti si moj san". Dobili su pohvale, ali bilo je i grešaka. "U jednom dijelu se raspao tekst, ali bili ste dobri", rekla im je Ksenija. Žiri im je dao ukupan zbroj ocjena 37. Još jednu baladu otpjevali su Nataša Janjić i Marko Tolja. Za svoj posljednji nastup u showu odabrali su "The Miracle od Love" grupe Eurythmics što se pokazalo kao pun pogodak. "Trebali ste i prije pjevati ovu pjesmu", rekla im je Vanna, a Martina je ponovo bila pod dojmom: "Očito sam još pod navalom oksitocina poslije poroda, ja zbilja suzim". Par je dobio 40 bodova.

Pročitajte više