4 jednostavna doručka kojima nećete moći odoljeti!

Foto: Shutterstock

DOGAĐA li vam se da zbog nedostatka vremena preskačete doručak? Donosimo vam recepte za 4 zdrava doručka koji više neće ostaviti prostora za izlike. Zdravi i brz doručak su nešto što svakoj mami treba. 
 
Avokado smoothie
 
Priprema je vrlo jednostavna i kratka. Ubacite jogurt, pola avokada i jednu bananu u blender i izmiksajte. Ovaj ukusan smoothie koji će vas napuniti energijom možete pijuckati na putu do posla.
 
Jogurt s voćem i acetom
 
Bobičasto voće ubacite u jogurt i na vrh dodajte 2 žlice reduciranog aceto balsamica. Aceto možete reducirati za vikend, potrebno ga je lagano kuhati dok se ne smanji za pola volumena. Reducirani aceto čuvajte u hladnjaku i možete ga koristiti cijeli tjedan.
 
 
Kroasan s jajem
 
Narezano kuhano jaje i list salate ubacite u kroasan. Mekan, zdrav i ukusan doručak jednostavan je za pripremu, a još jednostavniji za pojesti na putu prema poslu.
 
 
Sendvič sa sušenim rajčicama i svježim sirom
 
Sir i sušene rajčice oduvijek se vole, tako da nema sumnje da će vas ova kombinacija oduševiti. Ubacite u sendvič i nekoliko listova rukole ili zelene salate.
 
Kao što vidite, svi recepti zahtijevaju brzinsku pripremu i mogu se ponijeti na posao ili pojest na putu do posla. U slast!

Pročitajte više