Mama podijelila genijalan trik kako naučiti dijete da vozi bicikl bez pomoćnih kotača

Screenschot: Instagram

MAMA Caitlin B. na svom je Instagramu podijelila odličan trik pomoću kojeg je pomogla svom sinu da nauči voziti bicikl bez pomoćnih kotača. Caitlin je video objavila prije svega nekoliko dana, a već je pogledan više od osam milijuna puta. 

U objavljenoj snimci, Caitlin je s pomoću ručnika pomogla sinu voziti bicikl. Ručnik je omotala oko njegovih prsa i ispod ruku, sve kako bi održao ravnotežu i držao se uspravno dok se kreće na biciklu. Caitlin je ručnik u tom položaju držala svega prvih nekoliko sekundi, a čim je primijetila da mu podrška više nije potrebna, maknula je ručnik, a njezin sin se potpuno samostalno odvezao. 

Iako na ovoj snimci njezin sin nije nosio kacigu jer je staru prerastao, Caitlin savjetuje svim roditeljima da njihova djeca nose kacige, pogotovo u prvim pokušajima samostalne vožnje bicikla. Mnogima se ovaj zanimljiv trik svidio, te pišu da će ga i sami isprobati sa svojom djecom. 

"Ovo izgleda kao super ideja, svakako ću probati", "Genijalna ideja", "Mi smo ovako naučili naše dijete hodati", "Mama, ti si prava legenda, ovo je genijalno", neki su od komentara podrške.

Pročitajte više