Dan crvenih noseva: Uključite se!

Foto: Press

STAVI 'crveni nos', fotografiraj se, objavi, potpiši s #NoseForCause #TogetherWeAre i kroz dobru zabavu osiguraj donaciju za dječje obroke u hrvatskim školama!

Na današnji dan, 13. ožujka, cijeli svijet obilježava "Dan crvenih nosova" u organizaciji humanitarne organizacije Comic Reliefa. Naime, na ovaj dan svijet se protiv siromaštva, nasilja, zlostavljanja djece, HIV-a i svih ostalih globalnih problema 'bori' jedinstvenim oružjem – zabavom i smijehom, a crveni nos je simbol koji predstavlja upravo sve to.

Zagrebački Medvjedi također znaju da je smijeh najbolji lijek, stoga su i oni stavili svoj ''crveni nos'' i podržali Dan crvenih nosova posvetivši ga velikoj nacionalnoj humanitarnoj kampanji prikupljanja donacija za dječje obroke u hrvatskim školama. Stoga zagrebački Medvjedi pozivaju sve svoje navijače i prijatelje da na današnji Dan crvenih nosova zajedno osiguramo što više dječjih obroka za hrvatske školarce teškog imovinskog stanja.

Sve što svi voljni sudjelovati u ovoj dnevnoj akciji  trebaju napraviti jest da stave svoj ''crveni nos'', fotografiraju se s njim, objave na svojim društvenim mrežama i u opis fotografiju obavezno upišu #NoseForCause #TogetherWeAre.

Klupska humanitarna zaklada će pak za svaku objavljenu fotografiju s crvenim nosom koja je potpisana s #NoseForCause #TogetherWeAre  i zabilježena na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest ...) donirati 4,50 kn humanitarnoj udruzi Portal Dobrote za dječje obroke u hrvatskim školama.

Naravno, Vi možete podržati ovu kampanju i ako nemate ideju za svoj crveni nos, u stisci ste s vremenom, ne radi vam kamera na mobitelu ili nešto treće!

Naime, možete jednostavno uplatiti osobnu donaciju odabrane vrijednosti i u skladu s osobnim mogućnostima na žiro račun Humanitarne udruge Portal dobrote, broj računa HR5924020061500035096 (Erste banka) koja provodi nacionalnu humanitarnu kampanju 'Da niti jedno dijete u hrvatskim školama ne bude gladno'.

Malom gestom do VELIKOG osmijeha. I ne zaboravite, #TogetherWeAre

 

 

Pročitajte više