Blake Lively optužila paparazze da vrebaju i maltretiraju njezine kćeri

BLAKE Lively javno je progovorila protiv paparazza koji iskorištavaju privatnost njezine djece. Nedavno je Daily Mail Australia na društvenim mrežama podijelio fotografije Blake i njezine tri kćeri, a glumica je komentirala sada izbrisanu objavu na Instagramu, pokušavajući zaštititi privatnost svoje djece.

"Uređujete ove slike kako bi izgledalo kao da sretno mašem, no to je laž", napisala je Blake.

"Prava istina je da su moju djecu cijeli dan proganjali muškarci. Iskaču, slikaju ih i skrivaju se."

Glumica koja je utjelovila lik Serene van der Woodsen u popularnoj teen seriji Tračerica, rekla je da je situacija eskalirala do te mjere da je neki stranac uskočio i počeo se svađati s fotografom. Blake je rekla da je pokušala mirno prići paparazzima, ali oni uvijek pobjegnu, a zatim se ponovo niotkuda stvore.

Blake je poručila ljudima da prestanu pratiti portale koji objavljuju fotografije malodobne djece te da ih prijave i blokiraju.

"Portali i tabloidi učinit će ono što publika želi, traži i na što reagira, a jedini način da se to spriječi je da ne pratite takve profile, da ih prijavite i blokirate", ističe Lively u jednom od komentara.

Glumičine riječi je podijelila i manekenka Gigi Hadid koja je nedavno također objavila pismo u kojem traži od paparazza, pratitelja i portala da dopuste njenoj kćeri da ima svoju privatnost.

Pročitajte više