Curica koja je odrasla s pet njemačkih ovčara ponekad misli da je pas

Screenshot: TikTok

14-MJESEČNA djevojčica River odrasla je uz pet njemačkih ovčara. Zbog toga danas ponekad misli da je pas. Kako to izgleda, njezina mama Ashley Shell je pokazala u videu koji je objavila na TikToku.

"Privlači je sve što je vezano za pse. Dali smo psima vodu i hranu dok je puzala uokolo, a onda smo je uhvatili kako pokušava pojesti njihovu hranu", rekla je Shell za Newsweek.

Osim što ponekad pojede hranu iz pseće zdjelice, River voli leći i u pseći krevet.

"Voli ih pratiti uokolo i vidjeti što smjeraju. Također voli psima baciti hranu kad završi s obrokom pa je zbog toga psi obožavaju. Svako jutro joj napravim jaja, a oni čekaju jer znaju da će nešto dobiti", pojasnila je majka.

@von.jakoba I should have named her Mowgli #dogsandbabies #dogsoftiktok #germanshepherd #babiesoftiktok #toddlersoftiktok ♬ I Wan'na Be Like You (The Monkey Song) - From "The Jungle Book" / Soundtrack Version - Louis Prima & Phil Harris & Bruce Reitherman

Osjećaj bliskosti između malog djeteta i njegovih psećih prijatelja nije iznenađenje kada uzmete u obzir da neki stručnjaci misle da psi posjeduju inteligenciju koja je jednaka inteligenciji dvogodišnjaka.

To je uvjerenje istraživača pasa Stanleyja Corena sa Sveučilišta British Columbia, koji je rekao da su psi sposobni razumjeti više od 150 riječi i mogu namjerno prevariti druge pse, pa čak i ljude, kako bi dobili poslastice, piše Američko udruženje psihologa.

River će s vremenom nadmašiti mentalne sposobnosti svojih pasa, ali veza stvorena tijekom ovih godina formiranja važna je za njezinu obitelj.

"Naši psi su dio naše obitelji. Energični su, imaju divan temperament i izvrsni su obiteljski psi", zaključila je Shell.

Pročitajte više