David Beckham izazvao rat: Pohvalio se fotografijom s kćeri pa razbjesnio mnoge

Foto: EPA EFE, Instagram

ČINI SE kako je ove godine božićni duh prisutan i ranije nego inače jer Instagram već naprosto vrvi božićnim fotografijama. Tako se i David Beckham pohvalio kako s kćeri Harper uživa u tradicionalnom zimskom sportu, klizanju.

Osim što je objavio niz fotografija kćerinih impresivnih klizačkih sposobnosti, objavio je i jednu gdje je ljubi u usta, preko čega neki pratitelji nisu mogli prijeći.

"Ovo počinje izgledati kao pravi Božić", napisao je ispod objave.

Iako su mnogi pratitelji oduševljeni objavljenom fotografijom, David se našao na udaru trolova koji su otvoreno napisali što misle o njegovom poljupcu s kćeri.

Tako je jedan komentator napisao "FBI, pogledajte ovo", nakon čega su mnogi stali u Davidovu obranu.

"Sigurno si imao problema s ocem u djetinjstvu kad ovo pišeš" i "Očito nisi bio voljen kad si bio mali" bili su samo neki od komentara kojima su mu uzvratili.

Također, mnogi su komentirali kako i oni ljube djecu u usta pa se Instagram pretvorio u pravo bojno polje.

"Pedo", jedna je od poruka koje je zaradio ovaj slavni otac četvero djece. Drugim riječima, pojedinci su aludirali na to da je David pedofil. 

Malo je reći da je umirovljeni nogometaš izazvao pravu pobunu na društvenim mrežama, što nije prvi put. Naime, već nekoliko puta su David i Victoria Beckham objavili fotografije s djecom na kojima ih ljube u usta. Štoviše, nerijetko su isticali kako misle da je to prekrasan i nevin način iskazivanja ljubavi i nježnosti.

Pročitajte više