Dječji rođendan gotovo se pretvorio u tragediju, incident zabilježila nadzorna kamera

JEDNA majka iz Sjeverne Karoline u SAD-u na Facebooku je objavila uznemirujući video. Naime, kućica na napuhavanje na rođendanu njenog sina odletjela je u naletu vjetra preko dvorišta.

Na svu sreću, kućica je bila prazna, ali zamalo se zabila u malo dijete koje je bilo u blizini dok ju je vjetar luđački nosio po dvorištu. Spomenuta majka, Jennifer Beane, napisala je da je dijete prošlo bez ozbiljnih ozljeda.

Prizor je uhvatila sigurnosna kamera. Beane je rekla da je kućicu unajmila za sinov 2. rođendan. "Dvojila sam o objavljivanju videa, ali sam odlučila da ovo treba podijeliti", napisala je Beane. "Ove subote imali smo proslavu djetetovog 2. rođendana. Imali smo kuću za skakanje kakvu obično nabavimo za veću djecu."

Objasnila je da se dječak po imenu Michael vozio u dječjem autiću dok se nije ispraznio akumulator. Dijete je tada dohvatilo košarkašku loptu i krenulo prema kući. Tad je nastupio incident. Na snimci se vidi i kako kućica pada na tlo te odrasli trče prema njoj kako bi bili sigurni da unutra nema djece.

Objava se nastavlja: "Hvala Bogu da su svi bili na sigurnom. Michael je rekao da ga je kućica okrznula po glavi i leđima, ali je pobjegao. Moglo je biti puno, puno gore. Molim vas, ako nabavite kućicu za skakanje, svakako pazite na snagu vjetra."

Pročitajte više