Djevojčica pisala košarkašu da su njegove tenisice samo za dečke pa dobila par

Foto: 123RF, Twitter

NBA zvijezda Stephen Curry nije samo odličan igrač nego je i nevjerojatan čovjek. Devetogodišnjakinja iz Kalifornije mu je poslala pismo u kojem je otkrila da je poželjela tenisice iz kolekcije koju on potpisuje, ali pronašla je samo modele za dječake i muškarce.

''Zovem se Riley, baš kao i tvoja kći. Imam devet godina i tvoj sam veliki fan'', počela je pismo.

Nove tenisice poželjela je na poklon za novu košarkašku sezonu jer i sama trenira ovaj sport.

''Posjetili smo online stranicu i taj model nismo pronašli za djevojčice. Imali su ga na rasprodaji, ali samo za dječake. Znam da podržavaš ženske sportašice jer imaš dvije kćeri i domaćin si kampa za žensku košarku. Nadam se da će se ovo promijeniti jer i djevojčice žele nositi tvoje tenisice'', objasnila mu je Riley.

Stephen Curry primio je njeno pismo i odmah joj odgovorio.

''Cijenim tvoj problem i proveo sam dva dana na pronalasku rješenja ovog problema. Manje veličine su na stranici označene kao modeli za dječake i ovu pogrešku upravo ispravljamo'', napisao je Curry i nastavio: ''Želim da ponosno nosiš moje tenisice i za to ti šaljem jedan par iz nove kolekcije pa ćeš biti prvo dijete koje će ih imati.''

Curry joj je najavio i da priprema poseban događaj za Međunarodni dan žena 8. ožujka i pozvao Riley da mu se pridruži, a svojom gestom je oduševio korisnike društvenih mreža.

''Konačno uzor u koji se djeca mogu ponosno ugledati'', ''Ne volim profesionalne sportaše, ali ovo je predivna stvar'', ''Stephen Curry je nakon ovoga dokazao da je odličan tip i nevjerojatan sportaš'', komentirali su ljudi na Twitteru.

Pročitajte više