Genijalno pomagalo za sigurno i opušteno kupanje novorođenčadi

Screenshoot: Facebook

ZNATE li da je kupanje novorođenim bebama jedna od prirodnijih stvari, kao što je i sisanje i uživanje u maženju, i zato nema bebe koja neće guštati u kupanju. Naravno, ako je voda dobre temperature, a mama i tata jednako opušteni kao i beba. To je jako važan faktor, znate li to - ta mamina/tatina mirnoća jer kada bebe osjete napetost i nervozu ne mogu, a da ona ne prijeđe i na njih. 

I zato tržište nudi ovakve proizvode koji će pomoći i bebi i roditeljima da kupanje protekne u najboljem redu, opušteno i predivno kako i treba biti. Posebno ako beba voli uživati u kupanju dugo, dugo. 

Uz ovaj jastuk za kupanje na napuhavanje bit će ekstra radost baš svakoj bebi, iako - moramo vas razočarati - proizvod nije dostupan u Hrvatskoj. Koliko smo uspjeli istražiti - ovaj jastuk koji je prilagođen upravo malim bebama i to za kupanje " na trbuhu" - ne postoji čak niti na Amazon.com-u, iako postoje slične varijacije, ali za nešto veće bebe. 

 
Tako možete birati između jastuka na napuhavanje ili mekanih, spužvastih plutača, a ako saznate ili već znate gdje je moguće nabaviti baš ovakav, ne skrivajte informaciju već je podijelite s mamama. 
 
 
 
Jer kako se po ovoj bebici čini - nema boljeg od - kupanja/tuširanja!
 
   
 
 

Pročitajte više