Glumac plaća 168 tisuća za kćer koju ne želi upoznati, a djevojčica je ista tata

Foto: EPA-EFE

ZVIJEZDA brojnih romantičnih komedija naišla je na osude obožavatelja. Naime, slavni glumac Owen Wilson ima troje djece s tri različite žene, a nedavno se doznalo i da plaća alimentaciju od nevjerojatnih 25 tisuća dolara (oko 168 tisuća kuna) za jedno od njih, djevojčicu koju ne želi upoznati.

Kćer Lylu Aranyu Wilson dobio je s bivšom djevojkom Varunie Vongsvirates, s kojom je čak pet godina bio u turbulentnoj vezi, ali je par prekinuo prije rođenja djevojčice. Napravili su čak i test DNK, koji je potvrdio kako je dijete njegovo, ali to ga nije potaknulo da se odluči upoznati Lylu.

Štoviše, nakon njezina rođenja dogovorili su se da će Wilson mjesečno uplaćivati spomenuti iznos, a uz to je platio i oko 470 tisuća kuna kako bi pokrio troškove porođaja i odvjetnika, prenose strani mediji.

"Lyla treba oca. Ironično je kako Owen stalno dobiva te očinske uloge, i sad ponovno igra oca u novom filmu, a nikada nije ni upoznao svoju kćer", izjavila je Varunie aludirajući na film Čudo, u kojem njezin bivši partner glumi.

Osim najmlađe kćeri, Owen ima i dvojicu sinova, osmogodišnjeg Roberta Forda i petogodišnjeg Finna.

No nikome nije promaknulo kako upravo djevojčica najviše nalikuje na oca, što potvrđuju i fotografije koje njezina mama objavljuje na društvenim mrežama.

"Izgleda poput anđela. Prelijepa je", jedan je od najčešćih komentara.

Pročitajte više