Glumica šokirana paparazzi fotografijama svog djeteta: "Molim vas, maknite ih!"

Foto: Instagram

DIANE Kruger trudnoću je dugo držala u tajnosti, ali privatnost svoje djevojčice nije uspjela zadržati daleko od očiju javnosti.

Naime, 42-godišnja glumica je krajem 2018. godine rodila svoje prvo dijete, a sa svojim partnerom, glumcem Normanom Reedusom, složna je u nastojanju da svojoj djevojčici osiguraju maksimalnu privatnost.

No čini se da su paparazzi imali drugačiji plan pa je Kruger šokiralo kada je shvatila da internetom već kruže fotografije njenog djeteta te je odlučila svima uputiti emotivan apel.

"Dragi obožavatelji i oni koji to nisu, dragi paparazzi i svi sa savješću. Upravo sam označena na paparazzi fotografijama sa svojom kćeri. Ove fotografije snimljene su bez mojeg pristanka i očima javnosti izlažu ranjivo i nevino dijete", napisala je glumica na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj drži kćer, ali je njezino lice skriveno.

"Razumijemo da pojedini ljudi žele vidjeti njezine fotografije, ali mi kao roditelji joj želimo dopustiti da odraste u sigurnosti i zajamčiti joj privatnost", napisala je te zamolila sve da se zamisle na njihovom mjestu.

Također, glumica je zamolila sve one koji su već podijelili njezine fotografije da ih uklone jer, kako kaže, ona i njezin partner, baš kao i svi drugi roditelji, žele samo najbolje za svoje dijete.

Pročitajte više