Haljina kojom je Meghan Markle objavila drugu trudnoću ima posebno značenje

MEGHAN Markle i princ Harry na Valentinovo su crno-bijelom fotografijom objavili da čekaju drugo dijete.

Na fotografiji koju je iPadom snimio njihov prijatelj i dugogodišnji fotograf Misan Harriman, par uživa u intimnom trenutku u prirodi. Dok se Harry široko osmjehuje Meghan, ona rukom nježno dodiruje rastući trbuh.

Haljina koju je Meghan odjenula ima posebno značenje. Naime, riječ je o dugoj haljini Caroline Herrere koja je izrađena dok je bila trudna s prvim djetetom, sinom Archiejem Harrisonom, koji će 6. svibnja napuniti dvije godine.

"Meg, bio sam na vašem vjenčanju kako bih svjedočio početku ove ljubavne priče, i moja prijateljice, čast mi je zabilježiti kako raste. Čestitam vojvodi i vojvotkinji od Sussexa na ovoj radosnoj vijesti", napisao je Harriman kraj fotografije. 

I datum objave trudnoće slavnog para je poseban jer je svoju drugu trudnoću 14. veljače 1984. godine objavila princeza Diana. Meghan i Harry odabrali su isti datum, 37 godina kasnije. 

Markle je prošlog srpnja doživjela pobačaj o kojem je progovorila u iskrenom i potresnom eseju za The New York Times 25. studenoga.

"Izgubiti dijete znači nositi gotovo nepodnošljivu tugu koju su iskusili mnogi, a o kojoj je malo tko pričao", napisala je tada.

Pročitajte više