Hilaria Baldwin pozirala u istoj haljini tijekom i nakon trudnoće

Foto: Instagram

HILARIA Baldwin slavi čudo života.

Majka četvero djece objavila je fotografiju kojom se usporedila u 9. mjesecu trudnoće, a potom kako u istoj čipkastoj haljini dugih rukava drži sina Romea Alejandra Davida.

Na prvoj fotografiji Hilaria nježno promatra svoj trudnički trbuh, a na drugoj je fokusirana na svog dvomjesečnog dječaka.

“Iščekivanje i dolazak… Sviđa mi se kako je uhvaćen trenutak… Život je čudo”, napisala je 34-godišnjakinja.

Fitness trenerica je prošloga mjeseca objavila neretuširanu fotografiju u bikiniju sa sinom Romeom, uz poruku kojom slavi sve oblike ženskog tijela i osnažuje žene da prihvate same sebe.

“Iskreno sam progovorila o odrastanju s poremećajem prehrane. Okrenula sam se jogi, zdravlju i wellnessu kako bih zacijelila tijelo i um”, napisala je Hilaria.

“Razmišljam o staroj sebi i koliko sam se borila s dobivanjem kilograma u trudnoći te o strpljenju kako bih ih zdravo izgubila. Tako sam sretna što sada mogu biti snažna i sretna majka, potpuno prihvaćajući svoje tijelo”, dodala je.

Hilaria sa suprugom, poznatim holivudskim glumcem Alecom Baldwinom, ima još troje djece: sinove Leonarda Angela Charlesa (22 mjeseca), Rafaela Thomasa (3) i kćer Carmen Gabrielu (4). 

Pročitajte više