Mama otkrila pravila za svoje 12-godišnje blizanke, neki su u šoku

Screenshot: TikTok

Pravila su važan dio odgoja, a svaki roditelj pristupa im na svoj jedinstven način. Ipak, pristup mame Erin Bulcao podijelio je mišljenja na društvenim mrežama. Na TikToku je postala viralna zbog pravila za svoje 12-godišnje blizanke.

U videu, djevojčice mami postavljaju različita pitanja o stvarima koje smiju ili ne smiju raditi ili dobiti. Prvo su je upitale mogu li dobiti džeparac za čišćenje svojih soba, na što je mama strogo odgovorila "ne". Zatim su je upitale smiju li dobiti mobitele, a Erin je imala isti odgovor. Također je otkrila da smiju prespavati samo kod obitelji ili najboljih prijatelja. Osim toga, ne smiju koristiti ni društvene mreže i ne smiju piti gazirane sokove.

@mybeautifulblunder #momofteens #momoftwins #momblogger #parentingtips #parentingteens #raisingbilingualchildren ♬ original sound - mybeautifulblunder

Nakon što je video postao viralan, skupivši 2.3 milijuna pregleda, odjeljak s komentarima bio je ispunjen kritikama zbog maminih "strogih" pravila.

"Strogi roditelji odgajaju podmuklu djecu", napisala je jedna osoba.

"Idem sad reći svojoj mami da je volim", našalila se druga.

"A ja sam mislila da je moja mama stroga", komentirala je treća.

Ipak, neki smatraju da pravila nisu tako loša što se tiče džeparca i društvenih mreža. No, nakon što je dobila oštru reakciju interneta, Bulcao se vratila na TikTok kako bi objasnila svoj pristup roditeljstvu.

@mybeautifulblunder #twinmom #momoftwogirls #momblogger #momofteens #momsoftiktok #parentingtips ♬ original sound - mybeautifulblunder

"Samo podsjećam da su to stvari koje im trenutno ne dopuštam, budući da imaju 12 godina. Sve će se to promijeniti, kao što su se stvari promijenile od njihove 4. godine", rekla je u videu.

Ističe da blizanke, iako nemaju mobitele, koriste tablete za komunikaciju s prijateljima. Također, svakodnevno uživaju u poslasticama i desertima, a što se tiče sokova, nisu potpuno zabranjeni, ali Erin pazi da ih konzumiraju umjereno. Zaključuje da njezine kćeri žive ispunjen život i vrlo su sretne.

Pročitajte više