I opet nas je uspjela iznenaditi - naravno da mi pomaže cijela četa ljudi!

Foto: Instagram

A TKO je ne bi voli kada je toliko prizemna i iskrena, ali uvijek! O Chrissy Teigen čini se mogli bi pisati svakih nekoliko dana, ne zato da glumimo paparazze i virimo u njen privatan život, ili da je trolamo zbog svega što napravi, već zato da pokažemo da je Chrissy, unatoč svojoj slavi i bogatstvu, zapravo prava bad ass mama.

>>>Mame će u potpunosti shvatiti zašto se Chrissy ovako opustila na ceremoniji dodjele Oscara<<<

Ima para i slavu i naravno da si može prištiti što god hoće, pa tako i čitavu četu ljudi koji će joj pomagati, a dok će se drugi tako nešto sramiti priznati, to nije njen slučaj. I zato je volimo jer opet priznala: Pa naravno da mi pomaže puno ljudi. Moja mama živi s nama da mi pomogne oko čega god trebam, a imam dovoljno novaca da platim i ostalu pomoć koju trebam. Što mislite da se sama sređujem, da sama radim frizuru i šminkam se za izlazak? Ne, to radi moj tim, tako da meni ostane dovoljno vremena posvetiti se našoj kćerki. Zapravo, imam i dadilju koja je pazi dok ja kuham večeru! Inače, priznajem, ne znam kako bih to sve napravila sama.", nonšalantno je priznala u intervjuu koji je dala za Yahoo Style, a u kojem je naglasila da sve to želi podijeliti s javnosti jer smatra da javnost ima pravo znati kako celebritiji stvarno žive. Tako je nakon poroda priznala i kako sve te slavne mame tako brzo uspijevaju skinuti svoje trudničke kilograme, čime je također osvojila javnost.

>>>Chrissy Teigen priznala kako slavne mame tako brzo skinu trudničke kilograme<<<

"Ja znam da mnogi misle kako mi slavni ne radimo baš ništa, da smo toliko posvećeni samo svojim karijerama, ali to je toliko daleko od istine. Činjenica jest da imam svoje timove koji rade mnoge poslove za nas, ali to je samo zato da nam ostane dovoljno vremena i energije za naše najdraže. Zato odajem silnu počast roditeljima koji sve, baš sve, rade sami. To mora da je užasno teško, ali očito ne i nemoguće." Pohvalila je time sve oni koji se zapravo toliko trude imati normalan život, a ne biste vjerovali, unatoč slavi, karijeri modela, a od nedavno se posvetila i pisanju svoje kuharice, i ona zapravo teži upravo tome. I zato, iako je čest gost na brojnim glamuroznim zabavama (sjećate se kako je odrijemala na ceremoniji Oscara), najviše od svega voli kada se ekipa okupi kod njih gdje se bez trunke šminke i glamura, najbolje zabavljaju. U svoja četiri "obična" zida i sa svojim najdražim ljudima - mužem Johnom Legendom i 10-mjesečnom kćerkicom Lunom.

 

 

Pročitajte više