Influencerica kćeri za 1. rođendan servirala odrezak i jastoga, ljudi su u šoku

Mala djeca su izbirljiva kada je riječ o hrani, no to nije slučaj s jednogodišnjom kćeri influencerice Dani Fitmom. Ova mama objavila je na TikToku snimku rođendanske večere koju je poslužila svojoj djevojčici, izazvavši nevjericu i zabrinutost među ostalim korisnicima te društvene mreže.

Umjesto rođendanske torte, Dani je pred curicu stavila tomahawk odrezak i divlje ulovljenog jastoga s organskim maslacem.

@dani_fitmom It’s our family tradition- surf n turf platter to celebrate! Both my kids prefer steak over sweets so this is how we do it💃🏼 #fitfam #birthday #healthyliving #crunchymom #cleaningredients #protein #healthyfamily #momlife #momsoftiktok ♬ original sound - Jo Wuensche

"To je naša obiteljska tradicija. Oba moja djeteta više vole odrezak nego slatkiše, pa ovako slavimo", rekla je Dani koja je trenutno trudna s trećim djetetom.

U dvije snimke vide se djeca kako grizu veliku kost s koje su očito skinuli meso. Objave su prikupile milijune pregleda i tisuće komentara.

"Zlostavljanje djece," kratko je komentirao jedna osoba.

"Jadno dijete će dobiti rak, visoki kolesterol, postat će pretilo i imat će kraći životni vijek", ističe druga.

@dani_fitmom Replying to @Babygirl ♬ original sound - Dani

Dani smatra da je većina rođendanskih torti puna umjetnih boja.

"Poznato je da ta bojila uzrokuju probleme u ponašanju i učenju, da imaju negativne učinke na pozornost te potiču razdražljivost i preosjetljivost. Zašto bih platila hrpu novca da to dam svojoj kćeri za njen rođendan? Pogotovo zato što ima samo godinu dana", pojasnila je u svom odgovoru onima koji su je prozvali.

Pročitajte više