Jednom je stisnula i rodila treće dijete, trajalo je 27 sekundi

29-GODIŠNJA Sophie Bugg bila je 38 tjedana trudna sa svojim trećim djetetom kad se usred noći probudila misleći da mora na WC. Niti minutu kasnije izašla je iz kupaonice s djetetom u rukama. 

Njezin partner Chris morao je brzo reagirati kad je ugledao Sophie na vratima kupaonice s glavicom koja je provirivala među njenim nogama. Sophie je jednom stisnula i Millie je rođena tati u ruke. 

"Bila je nevjerojatno brza. U jednoj sekundi sam sjedila na WC-u i dopisivala se s prijateljicom, a u idućoj sam imala dijete u rukama. Zapravo, tiskala sam 27 sekundi, toliko se sve brzo odigralo", ispričala je ova majka. 

Nije joj puknuo vodenjak, nije osjećala bol. Kaže kako ništa nije upućivalo da će roditi.

"Znam da zvuči nevjerojatno, ali ja sam samo imala osjećaj da moram obaviti veliku nuždu. Imala sam potrebu tiskati, sjela sam na WC i to i napravila. Odmah sam shvatila da se događa nešto drugo. Počela sam dozivati Chrisa da mi pomogne. Jednom sam stisnula i beba je bila vani", prisjetila se. 

Sophie je svoju prvu kćer rodila 2013., u svega 12 minuta. S drugim djetetom je išla na inducirani porođaj koji je trajao 26 minuta.

"Tijelo mi uopće ne signalizira da je vrijeme za porođaj. Babice su mi rekle da se kod mene dilatacija ne događa kao kod drugih žena, već se sve odvija vrlo brzo", zaključila je.

Pročitajte više