Jessica Simpson je mislila da će ovom slikom nasmijati javnost, ali je zbog nje napadnuta

Foto: Instagram

"MOLIM TE, reci da to nisi napravila. Gdje je nestala tvoja najdraža plavuša? Što si učinila s njenom kosom?", neki su od komentara koji su se brzo pojavili pod slikom koju je Jessica Simpson nekidan objavila na svom Instagram profilu. 

"Obična" Halloween obitelj tog se dana odlučila zamaskirati u Willieja Nelsona (priznajemo, jedva smo je prepoznali), Waylona Jenningsa, Cowboy Acea te princezu Bellu, a fanovi su odmah uočili da princeza Bella na slici izgleda kao original, ali su se začudili jer njezina četverogodišnja kći Maxi inače nema takvu kosu.  

Ona je prirodno mnogo svjetlija, više plava nego smeđa pa su odmah oštro napali Jessicu, jer je "očito" malo pretjerala. 

U redu je maskirati se, to svi razumijemo, ali maska, pogotovo kad pričamo o djeci, zaista ne mora biti toliko "originalna" da biste zbog nje morali napraviti nešto toliko drastično. 

"Obojiti 4-godišnjem djetetu kosu samo da bi izgledala kao 'original', to je ipak malo suludo", opleli su po njoj automatski, sve dok se u priču nisu umiješale i druge mame. 

"Pa što, i ja sam svojoj djeci privremeno obojila kosu, to nije trajna boja, isprat će se i uopće ne vidim problem zašto se to djeci ne bi smjelo raditi. Pogotovo za Halloween", branile su je druge mame, a Jessica je na cijelu polemiku samo odmahnula rukom.  

To nije prvi put da je se pokušava pribiti na stup srama kao majku. I prije su je napadali, čak i zato što malo prerevno objavljuje obiteljske fotke pa je već navikla da se pod mnogim njezinim objavama vodi pravi mali rat među fanovima.  

 

 

Pročitajte više