Kim Kardashian na udaru trolova zbog bebe Psalma koji spava u krevetiću

Foto: Twitter

KIM KARDASHIAN postala je majka četvrtog djeteta. Ona i suprug Kanye West su dječaku dali ime Psalm, a njegova prva fotografija rasplamsala je strasti na društvenim mrežama.

Naime, Kim je objavila fotografiju bebe koja spava u krevetiću.

"Prekrasan Majčin dan jer je stiglo naše četvrto dijete. Nemjerljivo smo blagoslovljeni", napisala mu je u poruci uz fotografiju malenog Psalma.

Ono što su fanovi reality obitelji odmah uočili je da način na koji dječak spava ne zadovoljava sigurnosne standarde.

Beba je prekrivena dekicom i okružena jastucima, a to pedijatri nikako ne preporučuju.

"Molim te, molim te, plati savjetnika za spavanje da makneš sve te nepotrebne jastuke i dekice iz djetetovog krevetića. Riskiraš smrt u kolijevci. Pokušao sam oživjeti puno djece koja su zbog ovoga nažalost umrla", napisao je jedan čovjek koji se predstavio kao liječnik.

"1. Čestitam. 2. Zar nitko ne ludi zbog svih ovih deka i jastuka? Američka akademija pedijatara savjetuje da u krevetiću ne budu takve stvari dok dijete ne napuni godinu dana jer je takvo okruženje opasno. Kanye West, samo se brinem za tebe", upozorio je drugi fan.

Savjeti koje su dobili Kim i Kanye su ispravni.

"Američka akademija pedijatara savjetuje da djeca spavaju na leđima u krevetiću u kojem je plahta čvrsto nategnuta kako bi se smanjio rizik od SIDS-a, sindroma iznenadne dojenačke smrti, gušenja i davljenja. Izbjegavajte posteljinu, prekrivače, jastuke, zaštite za ogradu krevetića i igračke. Krevetić treba biti prozračan", stoji na njihovoj stranici.

Kim i Kanye nisu jedini slavni roditelji koje su fanovi upozorili na nesiguran način spavanja djece. Pjevačica Jessica Simpson nedavno je doživjela sličan scenarij nakon što je objavila fotografiju novorođene kćerkice Birdie koja spava na trbuhu.

Pročitajte više