Kourtney Kardashian još uvijek spava u krevetu s 10-godišnjom kćeri

MIŠLJENJA oko dijeljenja kreveta oduvijek su bila podijeljena, i to ne samo među roditeljima već i među stručnjacima. I dok jedni misle da je u redu da dijete spava s roditeljem dok god ono to želi, drugi stručnjaci upozoravaju da bi takva navika mogla imati i svojih nedostataka.

Ako se pita Kourtney Kardashian Barker, zajedničko spavanje s djecom nije nikakva tabu tema i, upravo suprotno, to je nešto što je itekako normalno.

Naime, ova poznata mama ne skriva da njezina 10-godišnja kći Penelope još uvijek spava s njom u krevetu gotovo svaku noć. U podcastu Amande Hirsch reality zvijezda progovorila je i o navikama spavanja svog srednjeg djeteta rekavši da njezina kći spava s njom praktički od rođenja i da je ne prisiljava da s tom navikom uskoro prestane.

''Penelope spava sa mnom otkad se rodila, nikad nije spavala u krevetiću. I uglavnom još uvijek spavamo zajedno, osim ako joj ne dođe prijateljica'', rekla je Kourtney, koja osim kćeri Penelope ima i dvojicu sinova, Masona i Reigna.

Kourtney se već nekoliko puta našla na udaru kritika zbog svoje kćeri koju je dobila u vezi sa sada već bivšim partnerom Scottom Disickom. Naime, javnost je imala priliku vidjeti da malena već boji kosu, nosi šminku i cipele na petu, a sve se više govori i o njezinom lošem ponašanju.

Pročitajte više