Kraljevska obitelj pljeskom zahvalila medicinskim radnicima na trudu u ovoj krizi

Foto: Pixels

PRINČEVI George i Louis i princeza Charlotte priključili su se svjetskoj inicijativi “Pljesak za naše heroje” i tako zahvalili medicinskom osoblju, volonterima, policiji i svima ostalima koji su tijekom ove pandemije na prvim crtama obrane te time ugrožavaju svoje zdravlje i zdravlje svojih obitelji.

Kraljevska obitelj priključila se u četvrtak ovom nacionalnom pokretu na sebi svojstven način, objavivši video u kojem djeca princa Williama i Kate Middleton, vojvotkinje od Cambridgea, plješću hrabrom osoblju koje se svakodnevno susreće sa sve većim brojem oboljelih u toj zemlji.

Uz video, na službenom Instagram profilu kraljevske obitelji napisano je i sljedeće: “Svim doktorima i sestrama, liječnicima opće prakse, farmaceutima, volonterima i ostalom medicinskom osoblju koje neumorno radi da bi pomoglo onima koji su direktno pogođeni koronavirusom - hvala vam!”

Pratiteljima ovog profila jako se svidjela objava, što su i pokazali sa skoro 7 milijuna pregleda i više od 57 tisuća komentara. Većina komentatora se, uz pridruživanje zahvali svima koji pomažu tijekom krize, osvrnula na to koliko su slatka djeca popularnog kraljevskog para, a najviše simpatija je ,očekivano, dobio princ Louis, koji još nije napunio 2 godine.

“Ovo je najbolja stvar koju sam vidjela, hvala vam na podršci koju pružate svima koji se trenutno bore protiv ove bolesti”, napisala je jedna pratiteljica, a druga je dodala: “Prekrasna i brižna obitelj. Jako mi se svidjelo hihotanje na kraju!”

Pročitajte više