Kreativno zbližavanje: Tata i 5-godišnja kći rekreiraju scene iz kultnih filmova

ALEX Zane i njegova petogodišnja kći Matilde pronašli su genijalan način za zabavu – rekreiranje kultnih filmskih scena na vrlo simpatičan način. Dosad su objavili na desetke fotografija i njima privukli tisuće ljudi na Instagramu i TikToku, oduševljavajući svojom kreativnošću i posvećenošću detaljima.

U intervjuu za Today Alex je priznao da nije profesionalni fotograf, ali ima je prijatelja koji jest i koji im je puno pomogao.

Iza svake fotografije krije se jako puno uloženog truda: prvo je na redu odabir filma, onda je važno da se scena može snimiti u tri brze fotografije, kako djevojčica ne bi izgubila fokus i zahtijevala da je se treba podmititi da se vrati na set, potrebno je ograničiti radnje na one jednostavne kao što su spavanje, vrištanje, stajanje ili mirno sjedenje, također kao način prilagodbe 5-godišnjakinji.

Kada je u pitanju planiranje proračuna, Alex je rekao da troše najviše 35 kuna na jedno snimanje.

Alexu ovaj strastveni projekt nije samo postao posebna prilika za povezivanje s kćeri, već mu je pomogao i da se prisjeti kako život može biti ugodan i lijep kad se uloži samo malo vremena i kreativnosti.

Alex je dodao da su im omiljene scene one iz horora Isijavanje i komedije Djeveruše.

Na popisu su se našle rekonstrukcije scena iz filmova E.T., Zapravo ljubav, Titanic, Ratovi zvijezda, Moj prijatelj Willy, Gospodar prstenova, Nemoguća misija, Veliki Gatsby, Matrix i još puno njih.

Pročitajte više