Kylie napali zbog bizarne i raskošne proslave drugog rođendana njene kćeri

REALITY zvijezda i beauty mogulica Kylie Jenner je nekoliko mjeseci planirala drugi rođendan svoje kćeri jedinice Stormi. Nakon što je prošle godine ekstravagantnom proslavom visoko postavila ljestvicu, ni sada nije željela ništa prepustiti slučaju.

Prošlogodišnja proslava je nosila naziv Stormi World. Imala je sve što možete zamisliti - divovsku rođendansku tortu, grickalice i odjeću s likom malene Stormi, tobogane, ljuljačke i razne tematske igre. Osim toga, uzvanici su mogli uživati i u sobi ispunjenoj mjehurićima i drugim tematskim sobama.

No čini se da je Kylie ponestalo ideja pa je ove godine jednostavno reciklirala prošlogodišnju.

Sve je započelo luksuznim putovanjem u Disney World, a potom je ponosna mama najavila make-up kolekciju u čast malene Stormi. Na kraju je, pogađate, sve (opet) završilo pomalo bizarnom proslavom u Stormi Worldu.

Oni najvjerniji obožavatelji, očekivano, oduševili su se proslavom za pamćenje na kojoj je bilo nemoguće ne primijetiti natpise "2 je bolje od 1".

Ipak, našlo se i onih kojima se ovakvo pretjerivanje nikako nije svidjelo pa se nisu ustručavali podijeliti svoje mišljenje.

"Kakav kič", "Užas", "Pretjerano" i "Jezivo", samo su neki od takvih komentara.

Podsjetimo, kako se šuškalo, Kylie je za ovu proslavu izdvojila nevjerojatnih 670 tisuća kuna. Pa, čini se da je malenu Stormi zaista teško impresionirati...

Pročitajte više