Ljudi oduševljeni idejom za besplatan božićni poklon za djecu: Nakon grozne godine...

Foto: 123RF, Facebook

BOŽIĆ može donijeti financijske poteškoće mnogim obiteljima, ali ove godine nema sumnje da postoji mnogo više obitelji kojima će blagdani predstavljati popriličan financijski izdatak i udarac na kućni budžet.

Kako bi pokušala pomoći, jedna mama je odlučila podijeliti svoje rješenje problema.

"Nakon grozne godine koja je ljude stavila u neželjene pozicije na osobnom planu, ali i financijski, samo sam htjela podijeliti što sam učinila za svog sina prije nekoliko godina za Božić", objavila je Sarah Payne iz Velike Britanije u Facebook grupi Family Lockdown Tips and Ideas.

Kaže da za ovaj poklon nije morala ništa platiti, a njezin sin je bio oduševljen. Rekla je i kako je ideju pronašla na Pinterestu, gdje je preuzela i besplatni predložak.

Riječ je o vaučerima koje djeca mogu iskoristiti kad to požele, a na njima su stvari poput LEGO večeri, dopuštenja da budu sat vremena duže budni, dopuštenja da prijatelji prespavaju kod njih i popodnevnog pripremanja kolačića.

"Kakva izvrsna ideja", jedna je od brojnih pohvala koje je dobila, a mnogi roditelji su priznali kako će i sami isprobati darivanje ovakvog poklona.

"Apsolutno brilijantno, jer sve što djeca žele su ljubav i pažnja", složila se druga korisnica Facebooka.

Treći je dodao: "Ovo je sjajna ideja, pogotovo sada kada su stvari takve kakve jesu. Ali ovo bi čak trebalo češće raditi jer neka djeca svoje darove uzimaju zdravo za gotovo."
 

Pročitajte više