Lucija Lugomer fotkala trbuh: "Ne razumijem žene koje ne uživaju u trudnoći"

Foto: Facebook

LUCIJA Lugomer odbrojava do rođenja svog prvog djeteta. Hrvatski plus size model i njen suprug Danijel Grlić uskoro će postati roditelji dječaka kojem će dati ime Leon, a ona je sada objavila body positivity poruku u kojoj je priznala da ne razumije žene koje ne uživaju u trudnoći.

Fotografirala se golog trbuha u ogledalu i jasno poručila da već sada razmišlja koliko će joj nedostajati trudnički trbuh na koji je naviknula fizički i psihički.

“Došlo je do toga da mi i Dado veli - zamisli da se iz navike nastaviš gegati, a porodila si se. Ja sam sebi ista samo još tisuću puta bolje verzija sebe same jer sam shvatila da ne postoji ono što moje tijelo ne može. Drži me čvrsto na zemlji dok zajedno prolazimo kroz sve ove promjene. Strije nisu došle - ostale su one koje su i bile... A da vam budem iskrena, mazala sam se mahnitalo 5., 6., 7. mjesec trudnoće, ostalo mi se nije dalo. Kome smeta nek ne gleda! Burmu nosim od prvoga dana jer natečenosti nema nikakve (to sam tek neki dan shvatila). Tajice sam rekla da ću s velikim gustom spaliti jer ih više ne mogu gledati, a kamoli nositi”, napisala je Lugomer.

“Jedino što ne razumijem su žene koje ne uživaju u trudnoći ali bas ono nimalo i žene koje žele velike cicke. Sad još više ne razumijem. Meni smetaju, ogromne su i ne daju mi disati”, dodala je.

Svjesna je da njenu objavu neće svi razumjeti.

“Znam da će sada neke prevrtati očima i tješiti se tvrdnjom da lažem, ali svi koji me prate znaju da nikada nisam baš bila žena od dekoltea, pogotovo za pokazivanjem istog. I da, mislim da ću podliti još koji benzin hejtera jer ću tek sada još glasnije, još svjesnije i još češće pričati o ljubavi prema vlastitom tijelu žene moje. Nešto ovako cjeloživotno daje ti inspiraciju za priče, za tekstove i osmjehe. Baš kao da grlimo jedna drugu”, zaključila je.

Lugomer je već nekoliko puta jasno dala do znanja da uživa u trudnoći te da je oduševljavaju promjene kroz koje njezino tijelo prolazi. U prosincu je objavila da je dobila samo dva kilograma i tako šokirala žensku publiku, posebno majke koje se nerijetko u devet mjeseci trudnoće udebljaju i više od 15 kilograma. 

Pročitajte više