Madonna uživala na skijanju i objavila rijetku fotku sa svih šestero djece

MADONNA zimske praznike provodi na skijanju s obitelji, istražujući Gstaad u Švicarskoj. U objavi na Instagramu pokazala je svoje šestero djece, a u toploj obiteljskoj atmosferi nalaze se redom – 25-godišnja Lourdes Leon, koju je dobila s osobnim trenerom Carlosom Leonom, Lourdesin dečko Jonathan Puglia, 15-godišnja Mercy James, koju je usvojila 2007., te 21-godišnji Rocco Ritchie, kojeg je dobila s Guyem Ritchiejem.

Pored Rocca je nepoznata osoba, a pored nje su 16-godišnji David Banda, usvojen 2005., i pjevač i koreograf Ahlamalik Williams, Madonnin 27-godišnji dečko.

Sasvim desno vidi se Madonna između 9-godišnjih blizanki Estere i Stelle, koje je usvojila 2017. godine.

"Zbogom, Gstaad", napisala je, "nikad nećemo zaboraviti tvoje planine ni tvoju mjesečinu!"

Prošlog tjedna Madonna je podijelila svoju fotografiju na kojoj se može vidjeti kako šeta ulicama Gstaada ruku pod ruku sa sinom Roccom.

1. siječnja podijelila je video obiteljske atmosfere, a u opisu je dodala: "Vječno sam zahvalna za ljubav i podršku moje obitelji i prijatelja i nevjerojatne ekipe koja je oko mene, brine za mene i vodi me. Nikad ne zaboravite da je vaša obitelj vaš prijatelj... nikad ne zaboravite da ste bez njih ništa."

Pročitajte više