Majka objavila upozorenje nakon što su joj s Instagrama ukradene fotografije djece

MEREDITH Steele (35) na Instagramu je dijelila detalje o svojoj svakodnevici sa suprugom Markom i njihovom djecom starom 11 i 9 godina. Objavljivala je obiteljske fotografije i ubrzo prikupila tisuće pratitelja.

No onda je naišla na lažni profil, koji je ukrao njezine fotografije. Užasnula se kada je shvatila da je stranac objavio fotografije njezinih obiteljskih trenutaka. Meredith je odmah prijavila račun Instagramu, ali on nije odmah uklonjen. Potom je blokirala stranicu kako više ne bi mogla imati pristup njenom sadržaju.

"To me natjeralo na razmišljanje o kulturi mama blogerica i prekomjernom dijeljenju na internetu. Još uvijek imam profile na Instagramu i TikToku, ali odbijam dijeliti fotografije i videe svoje djece. Osjećala sam se kao da sam loš roditelj", rekla je.

Meredith je uklonila sav sadržaj koji uključuje njezinu djecu.

"Bila sam žrtva digitalne otmice, fenomena u kojem ljudi kradu vaš online sadržaj i stvaraju od njega vlastite stranice. Ne znam tko je to bio, ali želim zaštititi druge od tih osjećaja koji su me prožimali", dodala je.

Osim što sama ne objavljuje svoju djecu na društvenim mrežama, Meredith više ne dopušta ni fotografiranje svoje djece u školi i u sklopu izvanškolskih aktivnosti.

"Cijelo iskustvo mi je pomoglo da naučim imati zdravije granice", zaključila je.

Pročitajte više