Mama koja je rodila četvorke pokazala trbuh i poručila: Ne sudite knjigu po koricama

TRUDNOĆA ostavlja trag na liniji gotovo svake žene, a taj scenarij nije zaobišao ni Natalie Maree iz Australije. U srpnju je rodila četvorke i hrabro pokazala kako izgleda njezin trbuh.

Objavila je dvije fotografije, prvu na kojoj pozira sa spuštenom, a drugu s podignutom majicom.

"Da sam objavila samo prvu fotografiju, komentari bi bili da izgledam odlično nakon rođenja četvorki. Da sam objavila samo drugu, ljudi bi mi rekli da budem ponosna na ono što je moje tijelo napravilo", napisala je Maree.

30-godišnja mama petero djece kaže da je dio nje doista htio pokazati svijetu samo prvu fotografiju, ali smatra da bi tako skrila pravu istinu.

"Stvarnost je da su u mom trbuhu rasle četiri čudesne bebe. Stvarnost je da se osjećam predivno na prvoj fotografiji. Stvarnost je da sam ponosna na ono što moje tijelo može i što je napravilo. Stvarnost je da bih lagala sebe i vas kad bih rekla da mi se sviđa kako moj trbuh sada izgleda", nastavila je. 

Njezina poruka je da knjigu ne treba suditi po koricama, a stotine roditelja diljem svijeta su se poistovjetile s onime što je napisala te joj zahvalili na hrabrosti i dozi realnosti.

Pročitajte više