Mama koja je rodila trojke pokazala kako joj je izgledao trbuh pred kraj trudnoće

MONETRESS Washington na TikToku je pokazala svoj rastući trbuh. Snimila se u 30. tjednu trudnoće s trojkama i našalila da trbuh može iskoristiti kao podložak za zdjelicu iz koje doručkuje.

Washington inače već ima troje djece, a trudnoću s trojkama dokumentirala je na društvenim mrežama. Priznala je da je u jednom trenutku jedva mogla voziti auto jer joj je trbuh dodirivao volan.

@tripletsmamaplus3 Putting my belly bump shelf to good use. #30weekspregnant #fyp #foryoupage #foryou #viral #tiktokdaily #twinsandmultiples #triplets #tripletspregnancy #pregnant #preggo #pregnancy #viral #relatable ♬ original sound - tripletsmamaplus3

Opseg trbuha izmjerila je u 33. tjednu trudnoće. Iznosio je nevjerojatnih 130 centimetara. 3. listopada prošle godine rodila je tri djevojčice.

"Bila sam trudna 33 tjedna i 6 dana kad sam ih rodila, što je nevjerojatno za trojke", rekla je tada.

@tripletsmamaplus3 Losing weight after triplets has been incredibly challenging for me, but i am trusting the process! #weightloss #beforeandafter #fitness #monsoftiktok #fyp #fypシ #fortoupage #momof6 #1uptransformationchallenge #1upnutrition #becomebetter #trending #trendingaudio ♬ original sound - tripletsmamaplus3

 

Pročitajte više