Mama na proslavu kćerinog 1. rođendana pozvala hrpu ljudi. Nitko se nije pojavio

Foto: Shutterstock

JEDNA mama ostala je slomljenog srca nakon što se nitko nije pojavio na rođendanskoj zabavi njezine jednogodišnje kćeri, što ju je natjeralo da se zapita je li dobra mama. Žena je objasnila kako je pozvala sve svoje najbliže prijateljice na proslavu prvog rođendana svoje kćeri, ali nijedna nije došla.

"Planirala sam da nekoliko mojih najboljih prijateljica dođe sa svojom djecom na ručak i tortu, ali se doslovno nitko nije pojavio. Moja kći nije dobila nikakve darove ni čestitke od tih ljudi. Obukla sam ju u lijepu haljinu, mislila sam da će barem netko doći. Osjećam se kao najgora mama ikad'', požalila se na Mumsnetu.

Iako je zahvalna na tome što se njezina kći neće sjećati prvog rođendana i toga što se nitko nije pojavio na njezinoj zabavi, shrvana je jer ne razumije zašto nitko nije došao.

"Srce mi se slomilo zbog nje iako znam da ona još ne razumije što su rođendani. Htjela sam imati neke slatke slike ili nešto što ću joj moći pokazati kad bude starija", dodala je.

"Ne bih to nikad napravio svojim prijateljima. Ako slučajno ne namjeravam prisustvovati događaju da proslavim nešto što je važno mom prijatelju, uvijek bih prvo javio da zna da ne mislim doći. A ne ovako, grozno'', "Žao mi je što su se tvoji prijatelji loše ponijeli prema tebi, bilo ti je važno da rođendan svoje kćeri proslaviš sa svojim prijateljima, razumijem'', ''To ti nisu pravi prijatelji'', samo su neki od komentara ljudi koji potpuno razumiju razočarenje ove mame.

Pročitajte više