Mama obrisala YouTube kanal nakon što je sinu rekla da glumi da plače za video

Foto: YouTube screenshot

JORDAN CHEYENNE, mama youtuberica koja je imala više od 530 tisuća pretplatnika, obrisala je svoj kanal nakon što se našla na udaru kritika zbog nesmotrenog poteza.

U videu naslova We Are Heartbroken, svom sinu je rekla da glumi da plače. 

"Ali ja plačem", uzvraća njezin sin Christian, s kojim Cheyenne nakon toga pozira. 

Jasno je da je riječ o sceni koju je zaboravila ukloniti u montaži prije objave videa, a iako je obrisala cijeli svoj kanal, ljudi su skinuli sporni isječak te ga objavili na Twitteru.

 

Osim YouTubea, Cheyenne je uklonila i Instagram profil. 

"Čovječe, ovo je uznemirujuće i teško za gledati", komentar je jedne žene na Twitteru.

"Nikad neću razumjeti roditelje koji pokazuju svoju slomljenu djecu na internetu. Trebali bismo ih štititi. Ta djeca iz obitelji koje snimaju vlogove o svemu proživljavaju nasilje u školi. Roditeljski kanali ne bi trebali postojati", smatra druga.

"Žao mi je djece roditelja vlogera. Zamislite terapiju koju će trebati", ističe treća osoba.

"Ovo nije uznemirujuće, ovo je odvratno i manipulativno, znak narcizma. Iznenada prestaje plakati, a onda tjera sina da glumi da je uznemireniji nego što jest. Po mom mišljenju, time bi se trebale pozabaviti socijalne službe. Što ga još tjera da radi za kameru...", navodi četvrta.

Dan nakon reakcija Cheyenne se pojavila u podcastu The Dad Challenge domaćina Joshue Barboura i rekla da je užasnuta samom sobom.

"Moj sin je plakao i taj plač je bio vrlo iskren. Video mi je trebao biti posljednji na umu u tom trenutku i ne mogu ga ni gledati jer se ježim. Mislim da je najbolje da ga više ne uključujem u svoj sadržaj", pokajala se. 

U izjavi za Daily Dot Cheyenne je rekla da je svoje profile na društvenim mrežama uklonila jer joj "ništa nije važno osim zdravlja i dobrobiti djeteta". 

"Zgrožena sam i užasnuta onime što sam učinila i za to ne postoji opravdanje. Strašno je na toliko mnogo razina. Volim svoje dijete više od svega i zauvijek ću žaliti zbog ovog trenutka."

Pročitajte više