Mama pobjesnila kada je vidjela što si je njena šogorica tetovirala

Foto: 123RF, Screenshot

TETOVAŽE su često način da drugim ljudima pokažete koliko vam znače. No, ponekad su i potpuni promašaj.

Štoviše, ako pitate jednu mamu, koja je odlučila savjet potražiti na Redditu, ponekad tetovaže mogu biti i pomalo jezive.

Kako je ova mama u svojoj objavi napisala, njena šogorica je tetovirala imena njezine djece, bez da ju je prethodno obavijestila da to planira napraviti. Iako će mnogi pomisliti kako je ustvari riječ o lijepoj gesti, frustrirana žena je naglasila kako se njezina šogorica uopće ne trudi provesti vrijeme s njenom djecom.

"Nije nas uopće pitala kako se osjećamo, nego je samo objavila fotografiju na društvenim mrežama kada je sve već bilo gotovo", objasnila je mama te dodala da iako je tetka njenoj djeci, nije bliska s njima, jedva se poznaju te se vide svega jedan put godišnje.

Iako vjeruje da će šogorica očekivati oduševljene reakcije, ova mama kaže da nema ništa lijepo za reći o njenom postupku. Naglasila je i kako bi joj bilo draže da je umjesto plaćanja poprilično velike tetovaže novac potrošila na avionsku kartu kako bi vidjela djecu.

"Ona priča o tome kako će se moja djeca brinuti o njoj kad bude u staračkom domu... Zašto bi? Oni će biti zauzeti vlastitim obiteljima i voditi brigu o svojim roditeljima", zaključila je frustrirana mama, a otkrila je kako ju je cijela situacija toliko razbjesnila da je odlučila otkazati posjet suprugovim roditeljima i njegovoj sestri koja je napravila spornu tetovažu.

Komentatori na ovoj internetskoj stranici su se složili da je riječ o popriličnoj neobičnoj situaciji, ali i da je ovakvo ponašanje "utjecaj društvenih medija". Ipak, bilo je i onih koji su zaključili da je mama prenaglo reagirala te da uskraćivanje druženja baki i djedu s unucima uopće nema smisla.

Pročitajte više