Mama pokazala zašto biste trebali povesti baku i djeda na odmor

Screenshot: TikTok

Ako vam putovanje s djecom i vašim ili partnerovim roditeljima zvuči kao noćna mora, Amanda Hooper pokazat će vam zašto to i nije baš toliko loša ideja.

Ova majka otišla je na putovanje s bebom, suprugom i svojim roditeljima, pa se odlučila našaliti s majkom i ocem. Njezin je partner posjeo bebu pred vrata hotelske sobe njezinih roditelja, potom pokucao i pobjegao. Kad je baka otvorila vrata, ostala je ugodno iznenađena malim posjetiteljem.

"Na kraju videa možete čuti moju majku kako se smije. Ne viđamo se često jer ne živimo blizu, a oni obožavaju unuke. Nama je divno putovati s mojim roditeljima", izjavila je Hooper za Newsweek.

Video je postao viralan, a mnoge su bake potvrdile da im je pravi užitak putovati s djecom i unucima.

"Ja sam baka i ovaj video mi je jako simpatičan", "Nikad mi ne bi smetalo da mi moja djeca to naprave. Obožavam svoje unuke", "Na svako putovanje s djecom i unucima gledam kao priliku za stvaranje divnih uspomena", neki su od brojnih komentara.

Istraživanje Sveučilišta u Oxfordu pokazalo je da uključenost baka i djedova povećava dobrobit djece. Studija na više od 1500 djece pokazala je da su oni s iznimno uključenim bakama i djedovima imali manje emocionalnih problema i problema s ponašanjem.

Pročitajte više