Mama reakcijom na otkrivanje spola izazvala kritike: Ovo je tužno, budi zahvalna

KOLIKO god je ponekad lakše na svijet gledati kroz šarene naočale, znamo da je stvarnost drukčija. Premda je trudnicama najvažnije da rode zdravu bebu, ponekad ipak dolazi do razočaranja pri otkrivanju spola.

Mama Nicole Shamlin podijelila je video na TikToku i pokazala svoju reakciju na otkrivanje spola svoje bebe, nakon čega je uslijedila njena stvarna reakcija.

"Ono što su svi vidjeli na otkrivanju spola naše bebe", pisalo je u tekstu na ekranu, a vidjelo se kako njen partner ispaljuje plave konfete. Činilo se kao da su prezadovoljni vijestima. Nicole je podigla ruku i zagrlila svog partnera. U sljedećoj sceni Nicole leži sama u krevetu i plače.

@nicoleshamlin #greenscreenvideo Gender disappointment is real. I only felt that way for a day. Now we are beyond excited and thankful.💙💙💙VIDEO IDEA FROM @patricialeeann09 #genderdissapointment #boymom #genderreveal ♬ that way slowed - vibe sounds

"Kasnije te večeri žalim zbog činjenice da još neću dobiti svoju djevojčicu", napisala je.
"Kako mogu voljeti drugog dječaka? Hoću li zamijeniti svog prvog sina? Kako mogu voljeti dva sina?"

Naravno, Nicole je u opisu napisala da je više nego uzbuđena, ali joj je samo trebalo malo vremena da obradi tu vijest u svojoj glavi. "Razočaranje po pitanju spola djeteta je stvarna stvar", rekla je. "Tako sam se osjećala samo jedan dan. Sada smo više nego uzbuđeni i zahvalni."

Nicole je dodala upozorenje da će svi grubi komentari biti blokirani

"Ovo je tužno", izjavila je jedna korisnica. "Prošla sam kroz godine IVF-a. Bila sam samo zahvalna što imam jedno živo dijete. Zdravlje je ono do čega bi ti trebalo biti stalo, a ne spol."

Druga je dodala: "Mama, osjećala sam se upravo tako, ali obećavam ti, sve će biti u redu."

"Sviđa mi se kako pokazuješ pravu istinu o nečemu kroz što prolaze mnogi ljudi", napomenula je treća.

Nicole je odgovorila: "Hvala vam! Jedva čekam da imam dva dječaka! Znam da će se sve promijeniti kad rodim."

Pročitajte više