Mama se prestravila prizorom na vratima spavaće sobe, internet umire od smijeha

ANGELA Kelsay spavala je čvrstim snom u svojoj kući u Indiani kada ju je probudila škripa vrata njezine spavaće sobe. Prvo što joj je palo na pamet je da bi to mogao biti njezin dvogodišnji sin Lennox, koji je i ranije znao "istraživati" po kući nakon što bi svi legli, ali kada je pogledala u vrata i vidjela svjetleće oči i čudan osmijeh, izbezumila se.

Ono što je uslijedilo opisala je u objavi koju je objavila na svojoj Facebook stranici, a koja je do danas podijeljena više od 85 tisuća puta.

"Na vratima je stajao zastrašujući par očiju i usta", napisala je Kelsay i nastavila: "Lebdio je oko pola metra iznad zemlje. Potpuno sam se smrznula dok sam pokušavala smisliti što ću sljedeće napraviti. Tada mi je počeo prilaziti i taman kada sam razmišljala o tome kako ću se pokušati obraniti, čula sam poznati glasić koji govori: 'Mamice?'"

Čim je Kelsay shvatila da se radi o njezinom sinu, upalila je svjetlo na noćnom ormariću da bolje vidi otkud dolaze ti strašni obrisi i zatim prasnula u smijeh.

Lennox je na sebi nosio najdražu pidžamu s Nindža kornjačama, a lik jedne od njih je svijetlio u mraku. Kelsey, koja i inače vodi obiteljski dnevnik na Facebook stranici Midwest Mama: Basketball, Bows and Boogers, priznala je pratiteljima u objavi da ju je sin zazvao taman sekundu prije nego što je htjela udariti to "čudovište" koje ju napada.

"I inače sam posebno laka na snu jer se bojim da bi Lennox mogao nešto napraviti dok tako hoda po kući, a ovo iskustvo mi baš ne pomaže", komentirala je Kelsey događaj koji je u međuvremenu postao viralni hit. 

"Rekla sam svojima da ću priču podijeliti s pratiteljima na Facebooku, ali nisam imala pojma da će ona izazvati ovoliki interes", objasnila je ova mama i zaključila: "Ja sam samo obična mama iz Indiane kojoj ovako nešto nije bilo na kraj pameti. Ljudi su mi oduvijek govorili da imam dar za pričanje priča, ali ja sam samo mislila da žele biti ljubazni."

Pročitajte više