Mama šesnaestero djece pokazala kako izgleda njihova tjedna kupnja namirnica

SVI oni koji kuhaju sasvim sigurno ponekad ostanu bez ideja. Upravo zato mnogi unaprijed smišljaju tjedni jelovnik te prema njemu kreiraju svoj popis za kupovinu. No zamislite koliko organizacije zahtijeva smišljanje tjednog jelovnika za mnogobrojnije obitelji.

Jeni Bonell iz Queenslanda ponosna je majka devet sinova i sedam kćeri, od kojih najmlađe dijete ima četiri godine, a najstarije 29. No s njom i suprugom Rayem trenutno živi jedanaestero djece, dok su se ostali već odselili. Potaknuta interesom za njihovu obitelj ova mama je odlučila pokrenuti YouTube kanal The Bonell Family na kojem redovno objavljuje trenutke iz njihovog privatnog života.

Tako je u već nekoliko prilika govorila o njihovoj tjednoj kupovini namirnica, a sada je odlučila pokazati kako to izgleda u praksi.

U posljednjem videu je otkrila da joj je ovog puta prilikom kupovine pomagala jedna od kćeri te su pokazale što se našlo u njihovim vrećicama. 

Između ostalog, kupile su četiri kilograma krumpira, dva kilograma mrkve, paket šampinjona, dva kilograma jabuka, grožđe te nekoliko paketa različitih salata. Kako planiraju jedan dan raditi i špagete s Bolognese umakom, kupile su i tri paketa tjestenine što im je dovoljno za jedan obrok.

Našlo se tu i nekoliko teglica različitih namaza, poput kikiriki maslaca, kao i četiri konzerve kukuruza. Nisu zaboravile kupiti ni 60 jaja, a otkrile su i da njihova obitelj tjedno popije oko 15 litara mlijeka te za doručak pojedu nekoliko paketa različitih žitarica. No mnoge je najviše iznenadila količina keksa koju su kupile.

Na kraju, ova mama je istaknula da vjeruje kako joj sve ove namirnice ipak neće potrajati cijeli tjedan pa će svoju zalihu morati nadopunjavati u hodu.

Samo za ovaj šoping potrošili su 451,48 dolara (oko 3.100 kuna).

Pročitajte više