Mama traži dadilju veganku koja će raditi 12 sati dnevno. Plaća 500 kuna tjedno

Foto: Pexels/Reddit

OGLAS na Facebooku završio je na Redditu i postao predmet sprdnje. Naime, jedna mama objavila je da je u potrazi za dadiljom, ali ima niz nemogućih zahtjeva. Osim što želi da osoba nema kriminalnu prošlost, traži osobu koja je veganka i neće uzimati mobitel u ruke ili učiti dok čuva njeno dvoje djece.

"Tražim dadilju koja bi mogla biti u mom dvosobnom stanu od 6:30 do 18 sati. Imam dvije kćeri stare šest i dvije godine, obje su pristojne. Mora servirati isključivo vegansku, organsku hranu, ne smije pušiti, imati kriminalnu prošlost. Treba biti ženskog spola i raditi vikendima", napisala je.

Za sve to nudi 57 funti tjedno, što je nepunih 500 kuna, ali obećava da plaća može rasti nakon šest mjeseci.

"Ne, ne možete spavati u mom stanu ili pozivati ovdje prijatelje. Ne možete učiti, gledati YouTube ili telefonirati dok radite", dodala je.

I'm sure that $100 per week will go far to provide the vegan organic food she's demanding the babysitter supply from r/ChoosingBeggars

Objava je postala predmet sprdnje. Mnogi su kritizirali zahtjeve majke, ali i plaću koju nudi. Neki čak i misle da je cijeli oglas napisan iz zezancije jer su uvjereni da stvarna osoba ne može misliti da je moguće pronaći osobu koja udovoljava svim kriterijima za ponuđeni iznos.

Pročitajte više