Mama zvala policiju jer je usred noći ostala bez mlijeka za bebu

OVAKAV poziv hitne službe nikad nisu primile. Mama iz Ute 28. siječnja okrenula je broj 911 u očajničkoj potrazi za mlijekom za svoju bebu.

Naime, Shannon Bird usred noći je ostala bez svog mlijeka, a u kući nije imala i dojenačke formule. Šest tjedana stara beba je plakala.

"Zvala sam susjede, nitko se nije javljao. Nikad se nisam našla u ovakvoj situaciji. Moje mlijeko je doslovno presušilo. Ovo mi je peto dijete i nikad mi se to nije dogodilo", izjavila je Bird za televizijski kanal KSL.

Službenicima je pojasnila da joj je suprug izvan grada, a četvero djece spava. Dojenče inače doji, ali sada nije imala izbora.

"Beba je vrištala, nisam znala što drugo napraviti", dodaje.

Policajac Brett Wagstaff odmah se nakon poziva zaputio u trgovinu, kupio mlijeko i dostavio majci na vrata.

"Ovo ćemo vam odmah ostaviti, a ubrzo ćemo se vratiti s dojenačkim mlijekom. Beba je neodoljiva", rekao je majci koja mu je otvorila vrata s djetetom u rukama.

Kao što su obećali, Wagstaff i Konner Gabbitas ubrzo su se vratili, a novac koji im je majka nudila zauzvrat nisu htjeli primiti.

"Ovo je isto mlijeko koje smo davali mojoj kćeri kad je bila beba, nadam se da joj neće teško pasti na želudac", pojasnio je Wagstaff majci.

"Nisam očekivala da će ovo napraviti. Prvotna namjera mi je bila da policajci ostanu u kući s djecom, a da se ja odvezem do trgovine", pojasnila je Bird. 

Reakcija policije oduševila je javnost, koja već danima hvali njihov postupak.

Pročitajte više