Mamu šokirala poruka u igračkama: "Djeco, Djedica je lažan, ali Isus je stvaran"

Foto: Facebook

ŽENU s Aljaske šokirala je poruka koja je ispala iz kutije s igračkom koju je kupila u lokalnoj trgovini lanca Walmart. Naime, Brianna Ridge na Facebooku je objavila fotografiju poruke na kojoj piše: "Hej, djeco! Djedica je lažan, ali Isus je stvaran."

Kad je izvukla papirić koji je slučajno uočila, otkrila je da se na njemu krije dugačka poruka o Isusu, kao i savjet roditeljima da prestanu lagati djeci o Djedu Božićnjaku i umjesto toga ih nauče da "kleknu i kažu Bogu što doista žele".

Ključne poruke koje su nepoznati autori pisma htjeli istaknuti su podebljane.

"Djed Božićnjak nije stvaran. Svijet vam laže. Ne postoje leteći sobovi i vilenjaci koji rade igračke na Sjevernom polu. Poklone koje dobivate kupuju vam roditelji. Božić je o stvarnoj osobi, o Isusu. Iako ne znamo točan dan kad je Isus rođen, njegov rođendan slavimo 25. prosinca", stoji u pismu u kojem se dalje pojašnjava da je Isus došao na svijet kao beba, a umro na križu kako bi "zadovoljio Božju pravdu zbog grijeha". 

"Ako vam je žao jer radite loše stvari, lažete ili kradete, možete reći Bogu da vam je žao i da to više nećete činiti. Ako u srcu vjerujete da Isus postoji, dobit ćete oprost, biti spašeni i otići u raj", riječi su u nastavku.

Zaključak je poruka roditeljima da "prestanu lagati svojoj djeci i kažu im istinu".

"Ne učite djecu da sjedaju na koljena nekog starca u kostimu i traže ono što žele, nego da kleknu i Bogu kažu što trebaju. Recimo oproštaj i spasenje", kraj je poruke.

Brianna je majka osmogodišnjeg dječaka i dvogodišnje djevojčice i ovo pismo ju je prilično uznemirilo.

"Da su to pronašla moja djeca, bila bi razočarana i uništena. Ovo jednostavno nije fer. Ova poruka neće pomoći ljudima da promijene mišljenje, može ih samo odgurnuti", dodala je.

Yahoo Lifestyle kontaktirao je Walmart, iz kojeg su poručili da su odmah poduzeli potrebne radnje kako bi spriječili bilo kakve moguće incidente.

"Iz određenog broja proizvoda smo uklonili sporne poruke. Molimo kupce da i ubuduće prijavljuju ovakve probleme", poručila je glasnogovornica Walmarta.

Pročitajte više