Meghan Markle planira povratak s porodiljnog dopusta nakon šest mjeseci

Foto: EPA-EFE

MEGHAN MARKLE od prošloga je tjedna na porodiljnom dopustu. Mjesec dana uoči termina porođaja odlučila je uzeti predah od obveza i posvetiti se posljednjim pripremama za rođenje prinove.

No uz sve to što je tek čeka, uspjela je isplanirati i povratak s porodiljnog dopusta. Potvrđeno je da će sudjelovati na humanitarnom summitu koji će se održati u Londonu u listopadu. To znači da bi kod kuće uz bebu trebala provesti šest mjeseci, a suprug, princ Harry, u tome će joj sasvim sigurno biti velika podrška. Naime, kako je najavio, on će biti kod kuće dva mjeseca nakon rođenja djeteta kako bi pomogao supruzi i bolje se povezao s djetetom.

Iz Buckinghamske palače planove Meghan Markle nisu potvrdili, ali ni opovrgnuli, nego samo poručili da više nema službenih obveza u svom rasporedu, osim nekoliko dogovorenih pojavljivanja na privatnim sastancima. 

Meghan Markle i princ Harry još nisu otkrili spol bebe koja bi se trebala roditi krajem travnja ili početkom svibnja. 

Kladioničari su uvjereniji da će se roditi princeza, a u tom slučaju predviđaju da bi mogla nositi ime Diana, Grace, Victoria ili Alice. U slučaju rođenja dječaka, kažu, najveće šanse idu u prilog imenima Arthur, James i Edward.

Pročitajte više