Meghan Markle uživa u kraju trudnoće, a kada će roditi je pitanje trenutka

Foto: EPA-EFE

MEGHAN MARKLE i princ Harry odbrojavaju dane do rođenja svog prvog djeteta, izvijestio je Entertainment Tonight. Izvor blizak kraljevskoj obitelji otkrio je da se buduća majka dobro osjeća i da bi mogla roditi svakog trenutka. 

Meghan i Harry su se smjestili u svoj novi dom Frogmore Cottage, a posljednjih dana ih posjećuju članovi obitelji i najbliži prijatelji.

"Ova faza trudnoće nije jednostavna, ali Meghan je sretna i uzbuđena. Sjaji i živi dan po dan", kaže izvor.

Iako se ne može očekivati, postoji mala šansa da će se Meghan pojaviti na uskršnjoj misi u kapelici St. George u Windsoru.

Meghan i Harry su donijeli odluku da je porođaj privatna stvar i s bebom namjeravaju sami uživati nekoliko dana pa neće odmah s njom pozirati fotografima što je bio slučaj s princezom Dianom i Kate Middleton.

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zahvaljuju na divnim željama i čestitkama koje su primili do sada i pripremaju se za rođenje svog prvog djeteta. Vojvoda i vojvotkinja donijeli su privatnu odluku da će sam događaj rođenja biti privatan. Javnost će biti obaviještena o rođenju djeteta kada se ono proslavi u uskom krugu obitelji", stoji u službenom priopćenju Buckinghamske palače.

Pročitajte više