Meghan Markle bi mogla roditi u bolnici koja ima bračne krevete i veganski meni

Meghan Markle bi mogla roditi u bolnici koja ima bračne krevete i veganski meni
Foto: EPA-EFE

SAMO pola sata vožnje od Frogmore Cottagea, novog doma u koji su uselili Meghan Markle i princ Harry, nalazi se bolnica Frimley Park.

Riječ je o državnoj bolnici koja je prilično ekskluzivna. Majke imaju na raspolaganju bračne krevete, prigušena svjetla i bazene za porođaj, pa čak i veganski meni na kojem se nalaze burgeri od povrća, piše časopis Hello.

Iako Markle još nije odlučila gdje će roditi, trudnice se nadaju da neće odabrati ovu njima omiljenu bolnicu.

“Termin porođaja mene i Meghan je otprilike u isto vrijeme. Nadam se da nećemo dobiti trudove u isto vrijeme jer znam da će ona biti prioritet i da će vjerojatno dobiti luksuznu sobu koju ja želim”, izjavila je Adele Mayo.

U bolnici Frimley Park nalazi se 12 soba, a najtraženiji je apartman Mulberry u čijem se sklopu nalazi šest prostranih soba pa uz majku može spavati i otac djeteta.

Nagađa se da bi ta opcija bila idealan odabir za Markle jer bi tako bilo dovoljno prostora i za njenu majku Doriju Ragland.

Markle, prema pisanju medija, razmišlja o kućnom porođaju ili bolnici Lindo Wing u kojoj je sve troje djece rodila Kate Middleton, ali i princeza Diana. Međutim, nije isključeno ni da će odabrati Frimley Park u kojoj je pristup porođaju prirodniji i opušteniji.

“Zapravo se doima kao da idete na spa tretman. Imaju čak i usluge aromaterapije”, dodaje Mayo koja želi sobu s bazenom u kojem bi mogla donijeti dijete na svijet.

Majke iznimno hvale bolnicu Frimley Park koja nije razvikana poput Lindo Winga.

“Hrana je fantastična. Stvarno je ukusna, zdrava i svježa. Sobe izgledaju doista luksuzno”, otkrila je majka Jessica Moore koja kaže da ne bi odabrala n jednu drugu bolnicu.

“Meni je bilo kao u hotelu. Kreveti su savršeno složeni, kao da su plahte svježe izglačane. Svaka soba je drugačija. Uz mene je mogao spavati suprug. Osoblje je ljubazno, ne postoji glupo pitanje i stvarno se trude”, prisjetila se Jennifer Mancey.

U ovoj bolnici je svoje dvoje djece rodila i grofica od Wessexa Sophie Rhys-Jones. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara