Mislite li da je pretjerala?

Foto: Facebook

OVA je mama sigurno san svakog djeteta, ali mi veliki – mi mislimo da je možda ipak „malo“ pretjerala. I nismo u tome usamljeni, iako mama koja je glavna akterica ove priče ne mari ni malo – baš me briga što svi vi mislite. Ja obožavam Božić i obožavam razmaziti svoju djecu tijekom blagdana. I ako sam toliko naporno radila za sve ovo tijekom cijele godine tko da i sebi priuštim ono što najviše želim – onda neka tako i bude!“, napisala je u komentarima i najavila da će ovakvih fotki biti sigurno još jer ona neće stati. 

Do kada? Možda do trenutka kada sami pokloni postanu bor. 

Ako i dalje gledate u ovu fotografiju i ne vjerujete svojim očima – da vas utješimo i kažemo da vam okulist ne treba. Ovo je doista fotografija bora i tolike gomile šarenih poklona ispod njega da se bor više gotovo ni ne vidi. I to možda ne bi bilo čudno da se radi o boru neke dječje ustanove u kojoj mnoga željna djeca čekaju svoji poklon – ne – ovo je privatna kuća, privatan bor i privatna želja ne djeteta već njegove mame. Mame koja je odlučila napuniti cijelu sobu samo da može uživati u Božiću kakvog ona želi. 

Zaključak bi stoga mogao biti - neka svatko doista slavi po svom, i neka svatko bude toliko slobodan ostvariti si svoje želje. Ma što god mi svi rekli na ovu hrpu. Uostalom, tko zna - možda je mama samo zamotala prazne kutije. Na koncu, možda je nekome stvarno bitan samo dojam, a ne ono što je skriveno u kutijama.

 

 

 

Pročitajte više