Najpoznatija plus-size manekenka pozirala potpuno gola sa sinom na prsima

NAKON što je prije nekoliko dana u bikiniju pokazala kako izgleda njeno tijelo nakon porođaja, plus-size manekenka Ashley Graham je za časopis Elle pozirala potpuno gola sa sinom Isaacom na prsima. 

U intervjuu koji će se naći u novom broju, koji izlazi u kolovozu, Graham je progovorila o majčinstvu.

"Imam nekoliko članova obitelji koji su trudni i instinkt mi govori da im dam savjet, ali se svaki put zaustavim jer se sjetim kako sam se ja osjećala kad su mi drugi govorili što činiti i davali mi savjete koje nisam tražila", izjavila je najpoznatija plus-size manekenka svijeta, koja je sina rodila prije šest mjeseci.

"Ako netko postavi pitanje, odgovorite. Ali u suprotnom držite usta zatvorena. Mom-shaming na društvenim mrežama je izvan kontrole", smatra.

Graham je priznala da dijete doji na zahtjev te da dječak ne prespava noć u komadu.

"Budi se možda jednom ili dvaput. Osjećam se sto posto odmornom pa ne prolazim svaki dan kroz agoniju", ističe. 

Priznala je i da nije očekivala da će porođaj toliko boljeti.

"Bilo da su dobile epiduralnu anesteziju ili ne, rodile carskim rezom ili vaginalno, majke smireno kažu da boli. Ne govore o astronomskoj boli kroz koju prolazite, posebno ako odlučite roditi prirodnim putem", pojasnila je.

U majčinstvu, kaže, uživa, ali priznaje da je naišla na mentalne prepreke.

"Nisam mogla vjerovati da dobivam strije na trbuhu u trudnoći. Isprva me to razaralo, a onda sam upoznala Isaaca i shvatila da je to nešto što mi je promijenilo život zauvijek te odlučila slaviti svoje novo tijelo", zaključila je.

Pročitajte više